Skip to content

Inkoop van gebruikte pallets

Beschikt u over een partij gebruikte pallets die u niet meer nodig heeft? Laat deze dan ophalen door Palletrecycling Nederland. Met onze pallet inkoop service kopen wij gebruikte pallets op zodat deze gerecycled kunnen worden.
Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld terwijl u ook nog eens aan uw oude pallets kunt verdienen. Zo helpt u dus het milieu en uw portemonnee! Zelfs wanneer uw oude pallets kapot zijn of niet meer aan uw eigen kwaliteitseisen voldoen zijn ze nog steeds geschikt voor onze pallet inkoop service.
Palletrecycling Nederland is volledig gespecialiseerd in de pallethandel. We doen aan inkoop, verkoop en het recyclen van pallets. De pallets die wij van u inkopen herstellen we en verkopen we vervolgens weer door.
Ze worden dus hergebruikt en niet verspild. Op deze manier gaan wij als samenleving bewuster en efficiënter met onze grondstoffen om.
Wilt u ook gebruikmaken van onze pallet inkoop service?
Neem dan snel contact met ons op!

 

Verkoop ons uw pallets

U kunt altijd bij ons terecht om uw oude pallets te verkopen.
Wij richten ons met het inkopen van pallets altijd op gebruikte pallets. Als u een partij oude pallets heeft liggen die u niet meer gebruikt of die niet meer aan uw eisen voldoen dan helpen wij u daar graag vanaf.
Zo kunt u uw ruimte weer gebruiken voor andere dingen. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs. Wanneer we pallets bij u inkopen dan zorgen wij ervoor dat we ze bij u op komen halen. 

U hoeft dus geen transport te regelen.

Wij nemen pallets van alle gangbare afmetingen aan

Palletrecycling Nederland is altijd geïnteresseerd in uw oude pallets.
Wij kopen pallets van alle gangbare afmetingen in.
Wat voor pallets u dus ook heeft liggen, bij ons bent u aan het juiste adres.
Heeft u kunststof pallets waar u graag vanaf wil?
Ook dan moet u bij Palletrecycling Nederland zijn!
Wij kopen namelijk zowel houten pallets als kunststof pallets in.

Verdien geld aan uw oude pallets

Oude pallets verkopen aan Palletrecycling Nederland is de ideale manier om van uw rommel iets leuks te maken. Wanneer u uw gebruikte pallets naar de stort brengt dan kan het zijn dat u hiervoor moet betalen. Daarnaast moet u dan zelf transport regelen.
Wanneer u gebruik maakt van onze pallet inkoop service kost het u helemaal niks om van uw oude pallets af te komen. Sterker nog, u verdient er zelfs aan! Wij geven u altijd een geschikt bedrag voor uw pallets.
We halen de pallets zelf bij u op en u heeft er vervolgens geen omkijken meer naar.
Makkelijk toch?

Maak ook gebruik van onze goede service en neem direct contact met ons op!

De vergoeding hangt af van het type pallet en de staat van de pallets

Bij Palletrecycling Nederland krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw pallets. Hoe hoog de vergoeding is hangt af van het type pallet en in welke staat ze verkeren.
Wij kopen ook kapotte pallets in maar aangezien wij deze nog moeten
repareren gebeurt dat wel tegen een iets lager tarief.
Wij zijn altijd open en eerlijk over onze inkoop van pallets en als u vragen heeft over hoeveel u voor uw pallets kunt krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij geven u graag meer informatie over de vergoeding die u van ons kunt krijgen en over hoe wij tot die vergoeding komen.

Vraag direct een offerte aan via onze website

Wilt u graag uw gebruikte pallets aan ons verkopen? Maak dan gebruik van onze pallet inkoop service.
We helpen u graag van uw gebruikte pallets af. Bovendien verdient u er direct contact geld mee. Naast de inkoop van pallets doen wij bij Palletrecycling Nederland nog meer. Wij verkopen ook pallets dus u kunt bij ons ook terecht als u juist pallets nodig heeft.
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor vergoeding u voor uw pallets kan krijgen?
Neem dan contact met ons op.
U kunt via onze website een
offerte aanvragen.
Voor vragen kunt u ons bereiken op
[email protected] of bel naar 06 – 5471 4439.

Overtollige pallets

Dus heeft u een lading overtollige pallets, waar u niks mee doet? Zorg dan dat u er geld aan verdiend! Wij kopen deze graag in.

Maak ook gebruik van onze goede service en neem direct contact met ons op!

Europallets inleveren

Ook voor Europallets inleveren bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals eerder gezegd zijn wij gespecialiseerd in alle soorten pallets. Zowel kunststof pallets als houten pallets. Dus heeft u europallets? Wij willen deze graag komen ophalen!

Uw betrouwbare partner!

Niet alleen de kwaliteit van de pallets is belangrijk, ook de service die we bieden. Daarom halen we de pallets zelf op. Dit heeft meerdere voordelen voor u als klant. Allereerst is het erg gemakkelijk: u hoeft de pallets niet zelf te vervoeren naar ons bedrijf. Wij komen naar u toe en nemen de pallets direct mee. Dit scheelt u tijd en moeite.

Daarnaast is het ook nog eens kostenbesparend. Als u zelf de pallets moet vervoeren, dan heeft u bijvoorbeeld een vrachtwagen nodig. Dit kan erg duur zijn. Als wij de pallets voor u ophalen, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. U hoeft alleen maar de pallets klaar te zetten en wij doen de rest.

Tot slot is het ook nog eens betrouwbaar. Doordat wij de pallets zelf ophalen, hebben we controle over het hele proces. We weten zeker dat we de juiste pallets krijgen, en u weet zeker dat u het geld krijgt dat u ervoor vraagt. Het is een win-win situatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inkopen van uw pallets? Dan bent u bij Palletrecycling Nederland aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een breed scala aan kwalitatieve pallets, maar halen deze ook nog eens zelf bij u op. Zo kunt u vertrouwen op een snelle, betrouwbare en gemakkelijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag verder!