Skip to content

Pallets

Pallets.

Wilt u graag hoogwaardige pallets kopen tegen een scherpe prijs? Of wilt u juist uw gebruikte pallets verkopen? In beide gevallen bent u bij Palletrecycling Nederland aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van met name gebruikte pallets van hout en kunststof. Beter voor het milieu én uw portemonnee!

Inkoop van gebruikte pallets.

Wij van Palletrecycling Nederland kopen uw gebruikte pallets op tegen een scherpe prijs en komen deze bij u ophalen zodat u zich niet hoeft te bekommeren om het transport. Zelfs kapotte of oude pallets die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen, worden door ons gerecycled. Zo dragen we bij aan een duurzamere wereld en verspillen we zo min mogelijk grondstoffen. Dit is niet alleen veel beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Wilt u dat wij bij u langskomen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Palletverkoop

Heeft u juist pallets nodig? Ook dan staan wij voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor nieuwe houten en kunststof pallets maar als u kosten wilt besparen en uw steentje bij wilt dragen voor een beter milieu, adviseren wij u om tweedehands producten aan te schaffen. Alle gebruikte pallets die bij ons te koop zijn, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn waar nodig gerepareerd. U krijgt dus altijd gegarandeerd dezelfde kwaliteit voor minder geld!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of laat ons direct geheel vrijblijvend een offerte opstellen!

Soorten pallets

Soorten pallets

Bij Palletrecycling Nederland vindt u zowel houten en kunststof pallets in alle mogelijke afmetingen. De meest voorkomende zijn de Europallet en de Poolpallet.

Europallet

Europallets staan bekend om hun vaste afmetingen van 80 cm bij 120 cm. Een Europallet is te herkennen aan de de kenmerkende klossen waarop “Euro” en de naam van de fabrikant staan. Europallets mogen alleen gemaakt worden door daarvoor erkende ondernemingen. Zij hebben een EPAL licentie waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat uw pallet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Een Europallet heeft, wanneer het gewicht goed verdeeld is, een draagkracht van zo’n 2 ton.

Wanneer een Europallet beschadigd of kapot is, verliest deze een deel van zijn waarde.

Poolpallet

Het grote verschil tussen Europallets en poolpallets, is dat de laatste door een bedrijf gehuurd worden en dus ten alle tijden eigendom blijven van de verhuurder. In tegenstelling tot de Europallet, verliest een poolpallet zijn waarde niet wanneer deze beschadigd is maar wordt dan door de verhuurder vervangen door een pallet die wel in goede staat verkeerd.

Poolpallets hebben standaard een afmeting van 80 cm bij 120 cm of 100 cm bij 120 cm, maar zijn ook beschikbaar in andere maten. De meeste poolpallets beschikken over een herkenbare kleur en zijn voorzien van het logo van de verhuurder.

Pallet voor eenmalig gebruik

Naast de Europallet en poolpallet, is er ook de pallet voor eenmalig gebruik. Deze wordt meestal gemaakt van geperst of afvalhout. Aangezien wij van Palletrecycling Nederland alleen kwalitatieve producten verhandelen en recyclen, worden deze pallets door ons minder vaak ingekocht of verkocht.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een partij gebruikte pallets aan ons verkopen of bent u op zoek naar kwalitatieve, gerecyclede pallets tegen een lage prijs? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Palletrecycling Nederland! Ook als u vragen heeft over onze producten of diensten, staan wij u altijd graag te woord.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 06 54 71 44 39 of een mail sturen naar [email protected].