Skip to content

Reparatie

Pallet reparatie.

Palletrecycling Nederland is niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte pallets maar houdt zich ook al jarenlang bezig met pallet reparatie. Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede onderdelen, zonder dat er wordt afgedaan aan de kwaliteit. Doordat wij werken met gebruikte materialen, kunnen wij onze pallets tegen een scherpe prijs aanbieden. Dit is dus niet alleen beter voor het milieu, u bespaart als klant ook een hoop kosten!

pallets repareren

Waarom kiezen wij voor pallet reparatie?

Wij geloven dat een betere wereld begint bij jezelf en hebben ons gespecialiseerd in het de reparatie, het onderhouden en de in- en verkoop van gebruikte pallets. Doordat we bruikbare onderdelen van beschadigde pallets gebruiken om incomplete producten te repareren, wordt er zo min mogelijk hout verspild en bewust omgegaan met al bestaande grondstoffen. 

Het feit dat wij bij pallet reparatie gebruik maken van bestaande onderdelen, heeft ook voor u als klant een groot voordeel. Omdat we geen nieuw hout hoeven te kopen en u tweedehands pallets kunt kopen die aan dezelfde kwaliteitseisen als een nieuwe pallet voldoen, bespaart u een hoop kosten en kunt u voor een lage prijs hoogwaardige pallets kopen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Het repareren van een kapotte pallet

Pallet reparatie vindt plaats in ons bedrijfspand aan de Leeuwenhoekweg te Bergschenhoek (nabij Rotterdam). Wanneer wij een partij gebruikte pallets kopen, ondergaat deze bij binnenkomst een grondige controle. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en waar nodig (en mogelijk) worden pallets die kapot of niet meer stevig genoeg zijn, gerepareerd in onze werkplaats. Producten die wel nog in goede staat verkeren, worden door ons onderhouden zodat ze niet vergaan en een langere levensduur hebben.

Wanneer een pallet niet meer geschikt is voor reparatie, worden de onderdelen die wel nog te gebruiken zijn bewaard zodat we deze later in kunnen zetten voor de reparatie van andere pallets. Wij proberen altijd zo min mogelijk weg te gooien. Materiaal dat echt niet meer geschikt is, wordt bij ons altijd op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Wilt u pallets laten repareren of wilt u gerecyclede pallets kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of laat ons direct geheel vrijblijvend een offerte opstellen!

Wij kopen uw beschadigde pallets

Heeft u een partij kapotte of gebruikte pallets die in de weg liggen? Wij nemen ze graag af! Afgezien van de staat waarin ze verkeren, kunt u er vaak ook nog een mooie vergoeding voor krijgen. De prijs per pallet hangt af van het type en de staat waarin deze verkeert. Wanneer deze bijvoorbeeld gerepareerd zal moeten worden, zal de prijs lager liggen dan bij een pallet die nog in goede staat is.

Om het u helemaal makkelijk te maken, komt Palletrecycling Nederland uw oude pallets graag ophalen. Wij doen dit in heel Nederland. Mocht het voorkomen dat wij te weinig capaciteit hebben, dan doen wij een beroep op één van de vaste transporteurs. Zo kunt er altijd van op aan gemaakte afspraken nagekomen worden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een partij gebruikte pallets aan ons verkopen of bent u op zoek naar kwalitatieve, gerepareerde pallets tegen een lage prijs? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Palletrecycling Nederland! Ook als u vragen heeft over onze producten of diensten, staan wij u altijd graag te woord.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 06 54 71 44 39 of een mail sturen naar [email protected].