Skip to content

Verkoop van gebruikte pallets

Heeft u pallets nodig? Dan moet u bij Palletrecycling Nederland zijn. Wij zijn dé specialist op het gebied van pallets! Palletrecycling Nederland is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van gebruikte pallets.
Wij verkopen goede kwaliteit pallets tegen scherpe prijzen. Wanneer u pallets wilt kopen dan ligt het voor de hand dat u naar nieuwe pallets gaat kijken. Wij raden het u echter aan om ook eens over tweedehands na te denken.
Zo kunt u namelijk veel geld besparen terwijl u op de kwaliteit niets inlevert. Alle pallets die wij verkopen zijn namelijk gecontroleerd op kwaliteit en waar nodig gerepareerd. Wij zijn experts op het gebied van pallets en weten dus precies hoe we ze het beste kunnen repareren.
Zo kunnen wij u hoge kwaliteit garanderen tegen lage prijzen. Wilt u ook graag goedkoop pallets inkopen? Neem dan snel contact met ons op voor een offerte!

Hoge kwaliteit

De grote aantrekkingskracht van het kopen van gebruikte pallets is natuurlijk dat u zo veel geld kunt besparen. Dat betekent echter niet dat u ook op kwaliteit inlevert. Wij verkopen uitsluitend pallets van hoge kwaliteit. Onze gebruikte pallets voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als nieuwe pallets. Goedkoop is dus niet altijd duurkoop! Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit een breed assortiment. Wij verkopen pallets van alle gangbare afmetingen en u kunt bij ons terecht voor zowel houten als kunststof pallets.

Veel goedkoper dan nieuwe pallets

Bij Palletrecycling Nederland verkopen wij onze pallets tegen aanzienlijk lagere prijzen dan u voor nieuwe pallets kwijt zou zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte pallets en het repareren hiervan. Aangezien een groot deel van de door ons ingekochte pallets niet kapot is hoeven wij relatief weinig geld uit te geven aan het repareren van pallets. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en u dus een zeer scherpe prijs bieden.

Samen zorgen we voor een duurzame wereld

Naast dat wij met het verkopen van gebruikte pallets u een ontzettend lage prijs kunnen bieden, levert het ook nog andere voordelen op. Doordat wij gebruikte pallets nieuw leven inblazen werken we namelijk ook nog eens aan een duurzame wereld. Wij vinden het zonde dat veel pallets bij het grofvuil eindigen terwijl deze nog heel goed gebruikt kunnen worden. Door deze pallets te herstellen en te verkopen zorgen we ervoor dat er minder nieuwe pallets gemaakt hoeven te worden. Zo besparen we grondstoffen en energie. Help ons hierbij door gebruikte te pallets te kopen en draag bij aan een beter milieu.

Uw partner voor inkoop en verkoop van pallets

Wij zijn uw partner voor de inkoop en verkoop van pallets. Palletrecycling Nederland is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en recyclen van pallets. Indien u oude pallets heeft liggen die u niet meer gebruikt kunt u die aan ons verkopen. Wij zullen deze recyclen en vervolgens weer doorverkopen.

Alle pallets die wij verkopen worden gecontroleerd en gerepareerd

Om de kwaliteit van onze pallets te waarborgen zorgen wij ervoor dat we alle pallets die we verkopen eerst goed controleren. We gaan grondig na of de pallets nog aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zijn de pallets beschadigd of kapot dan zullen wij deze repareren voordat wij deze aan u doorverkopen.

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan

Wilt u ook graag goedkoop pallets kopen? Koop dan gebruikte pallets bij Palletrecycling Nederland. Zo bespaart u een hoop geld terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld. Wilt u juist van uw oude pallets afkomen? Verkoop uw gebruikte pallets dan aan ons! Wij geven u altijd een eerlijke prijs en regelen het transport. U kunt via onze website een offerte aanvragen. Voor vragen kunt u ons bereiken op [email protected] of bel naar 06 – 5471 4439.