Skip to content

Transport

Goed verzorgde transport van uw pallets door heel Nederland.

Wanneer u pallets koopt van of pallets verkoopt aan Palletrecycling Nederland dan dienen de pallets natuurlijk vervoerd te worden. Palletrecycling Nederland beschikt over haar eigen transport faciliteiten. Hiermee brengen we en halen we pallets door heel Nederland. Met andere woorden. Over de transport van uw pallets hoeft u zich geen zorgen te maken. 

Mocht het voorkomen dat Palletrecycling Nederland te weinig capaciteit heeft omtrent het ophalen en brengen van pallets dan doen wij een beroep op onze contacten bij een van de vaste transporteurs. Zo kunt er altijd van op aan dat Palletrecycling Nederland uw pallets op tijd afhaalt of op tijd aflevert. Oude pallets nemen dan geen ruimte meer in beslag waardoor u meer ruimte heeft in uw magazijn of op uw bedrijfsterrein. U kunt er ook van op aan dat uw bestelling pallets snel afgeleverd wordt. 

Nogmaals, waar u ook bent in Nederland. Palletrecycling Nederland levert door heel het land.

Heeft u oude en gebruikte pallets liggen op uw terrein? Gooi ze niet weg! Bel Palletrecycling Nederland. Wij halen deze oude pallets bij u op en afhankelijk van het type pallet en de staat waarin deze verkeert ontvangt u een vergoeding. 

Wat deze vergoeding precies is hangt natuurlijk af van het aantal pallets en wederom de staat waarin deze verkeren. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen met ons. 

Op die manier kunnen we u aan de hand van uw informatie beter informeren. U kunt ervoor kiezen om de pallets zelf langs te brengen, maar u kunt het ook overlaten aan Palletrecycling Nederland. Wij halen uw pallets met alle plezier op.

Heeft u pallets nodig? Palletrecycling Nederland hanteert een zeer scherp tarief aangezien het recyclen van pallets een stuk goedkoper is dan het fabriceren van volledig nieuwe pallets. 

Hierdoor geniet u zowel van de kwaliteit als van een lagere prijs. Pallets zijn namelijk erg belangrijk voor de veilige transport van uw goederen. 

Palletrecycling Nederland heeft zich een uitstekende plek in de pallethandel genesteld en is daardoor in staat de pallets tegen een zeer scherp tarief aan te bieden. 

We leveren door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Palletrecycling Nederland. U kunt er ook voor kiezen om via de website direct en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.